Eenvoudig besparen op uw vaste lasten

De financiële zaken zijn veelal vaste lasten ofwel de vaste uitgaven en dus de kosten die je standaard elke maand hebt. Geld besparen op je (financiële) vaste lasten wordt soms lastiger gemaakt dan door veel consumenten gedacht. Zie de vele aanbieders van leningen, energie, telefonie en verzekeringen. Op uw auto-, boot of motorverzekering bijvoorbeeld zijn altijd wel enkele euro’s per jaar op te besparen.Of wat te denken over uw zorgverzekering waar zorgverzekeraars elk jaar weer hun premie maar ook polisvoorwaarden aanpassen. Maar zelfs op uw krediet of spaarrekening zijn er tegenwoordig heel wat verschillen (spaarrentes maar ook kosten van bankpassen). Heeft u nog een lopende hypotheek? Ga ook daar eens praten met wat hypotheekverstrekkers want door de lage hypotheekrente kan tussentijds (!) overstappen zelfs interessant zijn.

Tv, internet en telefonie. Men is vaak huiverig om over te stappen. Toch wordt overstappen tegenwoordig uitermate zorgvuldig gedaan zodat u geen dag zonder hoeft te zitten. Heeft u nog wel een pakket afgestemd op uw daadwerkelijk gebruik? Gaat u er even kort voor zitten en zie waar daar verborgen besparingen zijn.

Het beste wat u kan doen is periodiek even alles na te gaan en te bekijken waar er zoal besparingen mogelijk zijn. Wij hebben hier een aantal mogelijkheden voor u op een rij gezet!

geldcrisis_tips (1) U kunt bij het bekijken van uw financiële zaken ook gebruik maken van een vergelijkingssite. Het wordt zelfs aangeraden jaarlijks uw financiën te onderzoeken.
Kijken of de voorwaarden en posten nog van toepassing zijn onder andere. Wat betreft vergelijken van de diverse kosten hebben wij een aantal vergelijkers voor u hieronder
gezet. Vergelijk gerust en bekijk op welke posten u soms behoorlijk maandelijks kunt besparen. Maar kijk dan niet alleen naar de kosten maar ook de voorwaarden bij de diverse partijen. Goedkoop kan ook nog wel eens duurkoop zijn (bepaalde zaken niet verzekerd zijn).

EEN AANTAL VERGELIJKERS WAAR U TERECHT KUNT VOOR DIVERSE VERZEKERINGEN:

U kunt bij Pricewise.nl terecht voor het afsluiten van de volgende verzekeringen: