Besparen op uw huishouden

Een dag in het leven van een huisvrouw/huisman. Als één van de eersten opstaan, je partner en kids de deur uit helpen, de boodschappen,  huis aan kant en de avondmaaltijd verzorgen. Huisman- of vrouw zijn is geen beroep, het is vele beroepen tegelijk!

Natuurlijk wilt u zelf maar ook dat uw kinderen netjes gekleed de deur uit gaan. Door goed te onderzoeken kunt u ook best besparen op de kosten voor kleding. Besparen op uw (merk)kleding daar geven wij dan ook graag meer tips voor u op onze site.

In elk huishouden maakt men gebruik van elektrische apparaten. Ongemerkt gaan daar veel kosten in zitten. In aanschaf als ook in verbruik. Bekijk onze tips eens.

Elk jaar ook kijken wat uw verbruik is aan energie is raadzaam. Het kán zelfs goed zijn om elk jaar over te stappen en gebruik te maken van een overstapkorting. Diverse vergelijkingssites maken het vergelijken voor u extra makkelijk.

U maakt wel eens makkelijk gebruik van uw auto? Die korte stukjes rijden…de auto parkeren (parkeergeld?) en ga zo maar door. Heeft u uw autokosten wel eens onder de loep genomen? Zeker de moeite waard!

Kunt u ook zo genieten van uw tuin? Heerlijk als de lente er weer aan komt. Maar toch wilt u ook dit voorjaar weer eens uw tuin veranderen. Bekijk onze leuke tips eens voor uw tuin en ook uw dieren!

Al met al….voor uw huishouden bestaan er vele mogelijkheden om te besparen!

 

 
geldcrisis_tips (1)Natuurlijk de boodschappen zijn de maandelijkse kosten
die erbij horen want immers, er moet ook gegeten
en gedronken worden. Toch ook op het huishouden zijn
er vele bespaartips te vinden welke veelal ook makkelijk
uitvoerbaar zijn. En u kunt hiermee niet alleen
besparen voor uw portemonnee,moeder natuur is er ook
blij mee wanneer we met z’n allen een beetje minder
consuminderen:het komt het milieu ten goede!

Het bestellen van uw boodschappen online heeft zijn voordelen. U wordt minder snel verleid tot het kopen van producten die u niet nodig heeft en als u het laat bezorgen bespaart u mogelijk benzinekosten en parkeerkosten. Let wel op de volgende tips:

– Maak een boodschappenlijst

– Ga online naar uw supermarkt

– Zoek de boodschappen en alleen de boodschappen die u wilt hebben

– Laat uw boodschappen bij u bezorgen op het moment dat het u uitkomt

 Zomerfee 728x90